Ultrarent vatten - inneUtför daglig städning med ultrarent vatten!

Alla ytor kan rengöras med ultrarent vatten såsom golv, bord, hyllor, speglar, glaspartier, dataskärmar, rostfritt mm. När du behöver ultrarent vatten sätter du på tappvattnet in till Innostreams filterenhet och vattnet filtreras i realtid. Du tappar upp direkt i antingen sprayflaskor, duk- och moppbehållare eller skur- och kombimaskiner. Lättare än så kan det inte bli.

Observera att Innostreams filterenheter även avlägsnar mikroorganismer från vattnet. Dessutom ingår du i ett retursystem så att förbrukad jonbytarmassa (hartsen) inte slängs hos dig - ohållbar hantering - utan skickas tillbaka till Innostream för regenering och återanvändande - hållbar hantering.


Men funkar det verkligen att städa med enbart ultrarent vatten?

Svaret är ja. Och det är vattnets ytspänning som gör det möjligt. Eller rättare sagt brist på sådan. Ju starkare ytspänning desto svårare för vattnet att blanda sig med t.ex.olja. Väte- och syremolekylerna samt alla mineraler i vattnet är polära dvs.elektriskt laddade och därför dras vattenmolekylerna som ligger närmast ytan inåt sig själv och bildar en "hinna" mot andra enheter som inte är polära t.ex.olja/fett. Men ju mjukare vattnet är desto sämre ytspänning (svagare hinna). Och ultrarent vatten är det mjukaste vatten som finns. Ibland kallas det för avjoniserat vatten.
Ett annat sätt att förklara skillnaden mellan hur mjukt och hårt vatten beter är hur man känner vattnet mot sin hud när man duschar. Duschar man i mjukt vatten känns vattnet mer halt/kletigt. Man har en känsla av man inte sköljt av duschtvålen från huden men det har man. Det är själva vattnet som känns så. Detta för att det mjuka vattnet har lägre ytspänning och därav tränger/fastnar lättare på huden. Man kan också säga att det mjuka vattnet "väter" huden bättre än det hårda vattnet.


Ultrarent vatten på sprayflaska

Prova städa kemikaliefritt. Sprayflaska fylld med ultrarent vatten från vår filterenhet Zero 3. Används tillsammans med en mikrofiberduk. 650 ml.OBS! ..

48.00kr

48.00kr

Innostream Zero 3 Midi Flerstegsfiltrering

Städa kemikaliefritt med Innostreams flerstegsfiltrering. Zero 3 Midi filtrerar vattnet i tre steg och därför filtreras även mikroorganismer och ..

8 770.00kr

8 770.00kr

Innostream Zero 3 Maxi Flerstegsfiltrering

Städa kemikaliefritt med Innostreams flerstegsfiltrering. Zero 3 Maxi filtrerar vattnet i tre steg och därför tar filterenheten även bort mikroorgani..

12 910.00kr

12 910.00kr

Innostream Zero 3 filterbyte Återanvändning av filtermassa

Utbyteskärl för Zero 3. När den röda "service" lampan lyser är det dags för byte av filtermassa. Vi skickar dig ett utbyteskärl fyllt med ny och fräsc..

2 230.00kr

2 230.00kr

Unger Hydropower Filter Ultra S Enstegsfiltrering

Filtrerar vattnet i ett steg. Kapacitet 6L. Kärlet har inbyggd vattentestare. Bottenplatta 30x31 cm, höjd 35 cm. Detta smidiga filterkärl har en kap..

3 835.00kr

3 835.00kr

Unger Hydropower Filter Ultra L Enstegsfiltrering

Filtrerar vattnet i ett steg. Kapacitet 18L. Kärlet har inbyggd vattentestare. Bottenplatta 30x31 cm, höjd 77 cm. Detta större filterkärl har en kapac..

6 970.00kr

6 970.00kr

Unger Hydropower hartspåse Ultra S

En påse. Du byter enkelt filtermassa...

590.00kr

590.00kr

Unger hydropower hartspåsar Ultra L

Innehåller: 1 X set med 3 Ultra Harts paket för DIUH2, DIUH3, DIUK2, Diuk3. (DIUB3)Passar till ditt stora Hydropowerkärl med grönt lock.Frågor? ungerh..

1 535.00kr

1 535.00kr

Visar 1 till 8 av 8 (1 Sidor)Gör som Anna i videon - övertyga chefen du också!

.