Kurser i fönsterputs

.

Skvissens utbud av kurser i fönsterputs

Traditionell fönsterputsning är ett hantverksyrke där det mesta "sitter i händerna". Har man inte lärt sig tekniken ordentligt från början så kan man helt enkelt inte utföra jobbet på ett någorlunda tidseffektivt sätt och med acceptabel kvalité.

Utöver grundkurser i fönsterputs anordnar vi även fortsättningskurser (traditionell metod) och grundkurs i rent vattenmetoden. För de som inte riktigt vet vad rent vattenmetoden är för något rekommenderar vi ett besök på vår ultrarent vattenavdelning och läsa mer där.

Maximalt 6-7 deltagare på varje öppen kurs. Kurserna anordnas rullande under året i Uppsala, Stockholm, Västerås, Örebro, Linköping, Karlstad, Göteborg, Växjö och Helsingborg. Vi brukar hålla 1-2 kurser av samma slag / per år / i respektive stad.

Fönsterputskurser på gång just nu:

>  3 nov 2020 - grundkurs, Helsingborg. Platser kvar
>  3 nov 2020 - fortsättningskurs, Helsingborg. Fullt
>  5 nov 2020 - grundkurs, Stockholm. Platser kvar
>  5 nov 2020 - fortsättningskurs, Stockholm. Platser kvar
>  6 nov 2020 - grundkurs, Örebro. Platser kvar
>  6 nov 2020 - fortsättningskurs, Örebro. Platser kvar

Passar inte någon av kurserna ovan? Anmäl ditt intresse (är ej bindande) vad för typ av kurs du är intresserad av och i vilken stad av de ovan nämnda, så har vi lättare att spika kursdatum/stad. Då underrättar vi dig också i god tid. Maila till fpkurser@skvissen.se.

Traditionell metod, öppen grupp

Kursen kräver inga förkunskaper och vänder sig i första hand till städbolag och offentliga städorganisationer som önskar att befintlig personal sk..

1 550.00kr

1 550.00kr

Traditionell metod, sluten grupp

Kursen genomförs i kundens lokaler eller lokaler som kund anvisar. Anordnas i hela landet året om. Kursen kräver inga förkunskaper och vänder sig i ..

6 350.00kr

6 350.00kr

Traditionell metod, öppen grupp

Observera att detta är en fortsättningskurs och kräver vissa förkunskaper. Den vänder sig till personal som redan i sitt jobb putsar fönster med s-met..

1 430.00kr

1 430.00kr

Traditionell metod, sluten grupp

Kursen genomförs i kundens lokaler eller lokaler som kund anvisar. Anordnas i hela landet året om. Observera att detta är en fortsättningskurs och k..

6 270.00kr

6 270.00kr

Ultrarent vatten metod, sluten grupp

Kursen kräver inga förkunskaper. Man behöver inte ens kunna putsa fönster på traditionellt vis eftersom rent vattenmetoden skiljer sig helt från tradi..

6 900.00kr

6 900.00kr

Visar 1 till 5 av 5 (1 Sidor)