Kurser i fönsterputs

.

Kurser i fönsterputs

Traditionell fönsterputsning är ett hantverksyrke där det mesta "sitter i händerna". Har man inte lärt sig tekniken ordentligt från början så kan man helt enkelt inte utföra jobbet på ett någorlunda tidseffektivt sätt och med acceptabel kvalité.

Utöver grundkurser i fönsterputs anordnar vi även fortsättningskurser (traditionell metod) och grundkurs i rent vattenmetoden. För de som inte riktigt vet vad rent vattenmetoden är för något rekommenderar vi ett besök på vår ultrarent vattenavdelning och läsa mer där.

Öppna kurser anordnas löpande under året på följande orter: Uppsala, Västerås, Örebro, Linköping, Karlstad och Helsingborg. Anmäl ditt intresse (är ej bindande) vad för typ av kurs du är intresserad av och i vilken stad/städer av de ovan nämnda du kan komma till, så har vi lättare att koordinera kursdatum och möjlig kursort. Vi underrättar dig sedan och du kan göra formell anmälan. Maila intresse till fpkurser@skvissen.se.

Kurser på gång:
> Helsingborg - redan två intresserade. Minst en till så sätter vi kursdatum
> Örebro - redan fyra intresserade. Minst en till så sätter vi kursdatum

OBS! beställ ingen kurs här nedan förrän du kommunicerat med oss och ett kursdatum är spikat.


Traditionell metod, öppen grupp

Kursen kräver inga förkunskaper och vänder sig i första hand till städbolag och offentliga städorganisationer som önskar att befintlig personal sk..

1 550.00kr

1 550.00kr

Traditionell metod, öppen grupp

Observera att detta är en fortsättningskurs och kräver vissa förkunskaper. Den vänder sig till personal som redan i sitt jobb putsar fönster med s-met..

1 430.00kr

1 430.00kr

Traditionell metod, sluten grupp

Kursen genomförs i kundens lokaler eller lokaler som kund anvisar. Anordnas i hela landet året om. Kursen kräver inga förkunskaper och vänder sig i ..

6 350.00kr

6 350.00kr

Traditionell metod, sluten grupp

Kursen genomförs i kundens lokaler eller lokaler som kund anvisar. Anordnas i hela landet året om. Observera att detta är en fortsättningskurs och k..

6 270.00kr

6 270.00kr

Ultrarent vatten metod, sluten grupp

Kursen kräver inga förkunskaper. Man behöver inte ens kunna putsa fönster på traditionellt vis eftersom rent vattenmetoden skiljer sig helt från tradi..

6 900.00kr

6 900.00kr

Visar 1 till 5 av 5 (1 Sidor)