Skvissens rabatter
Rabatterade priser för kunder inom fönsterputs- och städbranschen!  Om du är verksam inom städ- och fönsterputs handlar du förmodligen för mer och på återkommande basis. Detta värdesätter vi och du kan då handla hos oss till rabatterade priser. För att du ska kunna göra det kan du gå tillväga på två sätt:

1) I samband med ditt första köp bockar du för i kassan att du samtidigt vill öppna konto och du skriver meddelande till oss i kassan att du vill bli införd i kundgruppen professionella utövare. Då kommer du kunna handla hos oss nästa gång och framöver till rabatterade priser.

2) Om du vill få rabatterade priser även första gången du handlar, måste du kontakta oss innan köp på info@skvissen.se så lägger vi upp ett konto till dig, oftast samma dag. Uppgifter vi behöver från dig är:

-  ditt namn
-  e-mailadress
-  mobilnummer
-  företagsnamn
-  organisationsnummer
-  adress

OBS! Att vi lagt upp ett konto till dig innebär INTE att vi har accepterat dig som fakturakund. Den kontrollen gör vi ifall du väljer faktura som betalningsmetod. I kassan kan du välja mellan att betala på faktura, kort eller swish. Läs mer härMYCKET NÖJE MED DIN SHOPPING PÅ SKVISSEN.SE

.