Skvissen håller semester denna vecka. Lagda order expedieras i tur och ordning fr.o.m. måndag 1 juli.


--------------------------------

gummiblad


                           


                    Sörbo gummiblad         

 


Lite om professionella gummiblad

 

Gummibladet från Ettore har många försökt att imitera men ingen har hitintills lyckats. Sedan Ettore Steccone patenterade 1936 dagens moderna fönsterskrapa och dess gummiblad, har handtaget och skenan förvisso förändrats och utvecklats men själva gummibladet är oförändrat sedan dess. Varför ändra ett vinnande koncept? Medelhårt.

Tillverkare: Steccone Products, USA

 

Ett gummiblad från Pulex kan man lita på gör "jobbet". Själva kanten på gummibladet är nyckeln till framgång och gummibladet lasertestas efter tillverkning så att kvaliten är lika hög hela tiden. Pulexgummi finns i både mjuk och hård version.

Tillverkare: IPC Pulex, Italien

 

Gummiblad från Sörbo är mjuka och har testats i både laboratoriemiljö och praktisk tillämpning under flera år innan det släpptes ut på marknaden. Eftersom gummiblandningen är mjuk så anpassar sig gummibladet även till ojämnheter i glaset. Även lång livslängd garanteras innan byte. Passar utmärkt till teleskopsjobb på grund av sin mjukhet. Passar till samtliga skenor på marknaden.

Tillverkare: Sorbo Products, USA

 

Gummibladet från Unger genomsyras av professionalitet, uthållighet och dess skarpa kant tar med sig allt vatten från glasytan. Det mjuka gummibladet passar nybörjaren och är lämpligt för putsning under den kalla årstiden. Det hårda gummibladet varar länge och lämpar sig väl under sommarperioden. Passar endast till fönsterskrapor från Unger.

Tillverkare: Unger, Tyskland


.........

Det gula gummibladet - när du verkligen vill ha kvalité på topp. Här har du ett professionellt gummiblad som verkligen varar längre än andra gummiblad OCH samtidigt behåller sin skarpa kant hela tiden. Gummibladet är medelmjukt och passar i samtliga tillverkares skenor förutom Sörbos. Lämpligt både på sommaren som på vintern. Har man väl provat "det gula" är vägen tillbaka svår till andra gummiblad.

Tillverkare: Spotless, Storbritannien