Fasta system Grippamax
Låt oss presentera renvattensystemet GrippaMAX! Systemet tillverkas av GrippaTank/Gardiner, som är ledande tillverkare av renvattenutrustning i Europa. Fr.o.m hösten 2020 är Skvissen officiell generalagent för GrippaMAX i Sverige. Vi är mycket glada över att ha fått detta förtroende. Den höga kvalitén på GrippaMAX och vår mer än tioåriga erfarenhet av renvattenutrustning borgar för att du kommer var mycket nöjd med din investering många år framåt.

GrippaMAX renvattensystem är konstruerat med tanke på pålitlighet. Pålitlighet i att komponenter såsom kontrollenheter, pumpar och filter fungerar problemfritt dag ut och dag in.  De olika komponenterna i systemet är väldigt driftssäkra, men om det tråkiga ändå skulle hända lagerför vi här i Billesholm samtliga komponenter till systemet för omedelbar leverans. Med andra ord inga stillestånd som är kostsamma för din verksamhet.


Modellserien GrippaMAX erbjuder fem olika tankalternativ;  300L, 400L, 500L, 650L och 850L. Den minsta modellen på 300 liter passar perfekt för den lilla skåpbilen med endast en operatör, och ända upp till 850 liter för den stora skåpbilen och två operatörer. Systemen kan konfigureras på många olika sätt beroende på ditt behov.

Med sin kubiska form, låga tyngdpunkt och fyra innerväggar i tanken mot normalt två, håller GrippaMAX vattnet i schack. Chauffören märker inte heller några vattenrörelser i samband med kurvtagning/inbromsning. GrippaMAX är också krocktestat på släde av MIRA-institutet med bästa betyg.

Det finns även en mängd tillbehör att välja mellan såsom avancerade slangvindor med antingen manuell eller elektrisk inrullning, förvaringslådor till borstar och takställ för skaften.

Bekanta dig lite med GrippaMAX och kontakta oss sen på ultrarentvatten@skvissen.se eller ring direkt till Paul 070 - 585 92 92, och berätta om ditt renvattenbehov.

Vi beklagar men p.g.a. stor efterfrågan av GrippaMax ligger leveranstiden just nu (oktober 2020) på ca 4-5 veckor.


Slangvindor till GrippaMAX           Grippamax förvaringsmoduler           Övrig montering          

GrippaMAX 300 L

GrippaMAX 300 Liter är en komplett rent vattenmaskin. Säkraste systemet på marknaden. Du kan få den i olika utföranden beroende på vad för utrustning ..

0.00kr

0.00kr

GrippaMAX 400 L

GrippaMAX 400 Liter är en komplett rent vattenmaskin. Med extra hundra liter i förhållande till 300-versionen passar den bättre till någon som har ren..

0.00kr

0.00kr

GrippaMAX 500 L

GrippaMAX 500 Liter är en komplett rent vattenmaskin. 500 liters versionen är lämpligt för medelstora skåpbilar och för två operatörer. Du kan få syst..

0.00kr

0.00kr

GrippaMAX 650 L

GrippaMAX 650 Liter är en komplett rent vattenmaskin. Både 650L och den något större 850L är för proffsen som satsar på rent vattenjobb fullt ut. Stor..

0.00kr

0.00kr

GrippaMAX 850 L

GrippaMAX 850 Liter är en komplett rent vattenmaskin. Denna modell är för proffsen som satsar på rent vattenjobb fullt ut. Stora tvättobjekt så gott..

0.00kr

0.00kr

Visar 1 till 5 av 5 (1 Sidor)