Ultrarent vatten utomhus


Ultrarent vatten utrustning för fönsterputs och fasadtvätt.
De flesta av våra kunder föredrar ett ultrarent vatten kit, EcoPure Starter Pro eller EcoPure Starter Pro+. Ett kit är enkelt att lasta in och ut ur bilen och det är enkelt att komplettera utrustningen i framtiden om så skulle önska. Men det finns även kompletta ultrarent vatten maskiner att köpa om man har tillräckligt med plats i skåpbilen/släpet. Kontakta oss om du behöver råd.


Ultrarent vatten kit för både fönsterputs och fasadtvätt Ultrarent vatten maskiner till fasadtvätt och fönsterputs Ultrarent vatten - kärror  Ultrarent vatten - kolfiberskaft till fasadtvätt och fönsterputs Ultrarent vatten - olika borstar till fasadtvätt och fönsterputs Ultrarent vatten - olika adapters till fönsterputs och fasadtvätt med borsteUltrarent vatten - slangar i olika tjocklekar Ultrarent vatten - filter avjonisering Ultrarent vatten - vattentankar och pumpboxar  Ultrarent vatten - kopplingar Ultrarent vatten - fönsterputsning inomhusEn komplett ultrarent vattentvätt i en vanlig kombi

 

-

 

 

Fönsterputs och fasadtvätt med ultrarent vatten !

Under dom senaste åren har man börjat tvätta fönster och rengöra fasader med en ny metod som kallas för ultrarent vatten tekniken. För att du ska få en aha-upplevelse så här direkt så är det enklaste att börja med ett exempel ur det verkliga livet;
många av er har erfarenhet av att när ni har tvättat bilen och spolat rent den med tappvatten via vanlig trädgårdsslang, och om ni inte torkat torrt med sämsskinn, så har vattnet självtorkat och lämnat fula vita fläckar/riningar efter sig. Inte alls kul. Det är främst kalk i vattnet som ställer till det. Om nu biltvättaren hade renat tappvattnet med en rent vatten-enhet (avjoniseringskärl) så hade han kunnat låta bilen självtorka utan några några som helst kvarvarande vita fläckar. Bilen hade varit ren och fin. Inget kalk = inga vita fläckar.
Då kan du som läser detta enkelt leka med tanken vad som händer ifall du spolar rent dina fönster med vanlig trädgårdsslang och låter självtorka. Samma dystra resultat – fula intorkade kalkfläckar kvar på glaset. Spola rent dina fönster med ultrarent vatten då? Då självtorkar fönstret och rutan blir ren. Bra va?

En fördel speciellt vid fasadtvätt är att vatten som blivit av med sina naturliga partiklar såsom kalk, järn, magnesium mm. försöker återställa sin naturliga balans och när ultrarent vatten kommer i kontakt med smuts suger den åt sig smutsen som en svamp.

 

Ultrarent vatten inom andra användningsområden

Rent vatten-tekniken kan med fördel användas inte bara vid fönsterputs och fasadtvätt utan även inom annan typ av rengöringsobjekt såsom utomhusskyltar, busskurer, båtar, husvagnar, kapell och flaggstänger. Sammanfattningsvis är fördelarna med rent vatten-tekniken flera;
• Du står på backen och jobbar. Inga stegar innebär ingen risk för fallolyckor
• Filtrerat vatten är just - vatten - vilket är bra för miljön
• Inget behov av att hyra dyra lifta eller ställningar

 


 

Här fasadtvätt med ultrarent vatten. Vatten som blivit av med sina partiklar suger till sig nya partiklar (smuts) som en svamp.